Icelandair har med öppnandet av Montreal 16 nordamerikanska destinationer, däribland 11 i USA och 5 i Kanada. Resan från Keflavik till Pierre Trudeau International Airport tar cirka fem timmar, vilket innebär total restid på ca 10 timmar inklusive transit från Skandinavien och Finland.

Montréal International Airport är Québecs mest trafikerade och Kanadas fjärde mest trafikerade flygplats sett till passagerartrafik. Flygplatsen är uppkallad efter Pierre Elliott Trudau, Kanada 15:e premiärminister.

Montreal är Kanadas näst största stad med 1,7 miljoner invånare och ligger i Québec. Franska är det officiella språket och som främst talas i staden trots att 56% har bemästrat både franska och engelska. Montréal är ett viktigt centrum för handel, finans, läkemedel, teknik, design, kultur, videospel, filmer och i synnerhet turism.

Montreal är perfekt beläget i förhållande till övriga Icelandair destinationer i den östra delen av Nordamerika. Staden har ett stort upptagningsområde med massor att erbjuda dess besökare, inklusive 50 nationella historiska platser, vilket är mer än någon annan kanadensisk stad.

Icelandair erbjuder med starten av Montreal en attraktiv nordamerikansk destination med rätt blandning av dynamiska metropol och hisnande landskap. Med en Icelandair stopover kan man utnyttja en mellanlandning på Island, utan extra biljettkostnad, och därmed få två upplevelser till priset av en på din väg över Atlanten. Du kan vara på Island upp till sju dagar och även välja om det ska vara på din ut- eller hemresa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.