Direktflyg till fantastisk skidåkning i Pyrenéerna från Linköping

Det nya trendresmålet Andorra erbjuder både högklassig och snösäker skidåkning med 220 km pist, 300 soldagar/år, moderna liftar och nästan helt befriat från liftköer. Dessutom skattefri shopping då landet är ett Taxfreeland med oslagbara priser på kläder, mat, dryck och annat som förhöjer livskvalitén.Skidåkningen ligger runt 2500 m och säsongen brukar vara mellan första helgen i december till mitten av april.

Ulf Östmark, VD Quality Travel of Scandinavia – “Som Nordens ledande arrangör av skidresor till Andorra är det mycket roligt att kunna lägga till Linköping City Airport till de övriga flygplatser vi flyger från t ex Arlanda, Landvetter, Sturup, Växjö och Kastrup.”

Camilla Lejon, VD Linköping City Airport AB – ” Det är mycket roligt att kunna erbjuda direktflyg till fantastisk skidåkning i vinter. Vi fortsätter satsningen på intressanta säsongsresemål från Linköping City Airport. Satsningen på Prag blev en succé i somras och vi ser fram emot att utveckla samarbetet med Quality Travel”.

Andorras representant i Sverige, Quality Travel har nu skrivit avtal med Linköping City Airport om direktflyg till Andorra/Girona i vinter. Varje söndag under vecka 8, 9 och 10 kommer ett flygplan med skidåkare att lämna Linköping City Airport! Vid stort intresse finns det möjlighet att förlänga säsongen ytterligare. På flygplatsen i Girona möter svenska guider och transferbussar. Transfertiden till hotellen är mellan 2,5 och 3,5 timmar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.